Ezt jó, ha tudod!

3 órája

Munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz Szombathely egyik legforgalmasabb útszakaszán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy burkolatjavítási munkálatokat végeznek Szombathelyen a 87-es főúton, a Metro és a Viktória utcai (MOL) körforgalom közötti szakaszon. A munkálatok 2024. október 28-án, hétfőn 8 órakor kezdődnek és várhatóan október 30., szerda 16 óráig tartanak.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

A munkavégzés ideje alatt a 87-es főút érintett szakaszán a kétirányban történő közlekedés nem lesz lehetséges. A közlekedés a Metro és a MOL körforgalom felé egyirányúvá lesz alakítva. A közlekedők így a 87-es főúttal párhuzamos, a főút északi oldalán lévő Viktória utca és Demeter utca közötti útszakaszt vehetik majd igénybe. A MOL körforgalomból a Metro körforgalom felé történő kihajtás csak a MOL benzinkút megközelítését szolgáló kihajtón keresztül lehetséges majd. A Repülők útján a Lidl áruház előtti autóbuszmegállót a forgalomterelés nem érinti. A forgalomkorlátozás a Volánbusz járatait és a megkülönböztető jelzést használó járművek útvonalát is befolyásolja.

A közlekedőknek ezért ajánlott lesz még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkálatok idejére a közútkezelő a közlekedők türelmét és megértését kéri, a beavatkozásokat az ő érdekükben végzik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában