Forgalomlassító küszöböket cserélnek Celldömölkön

Celldömölk Összesen három forgalomlassító küszöb cseréjéről, illetve felújításáról döntött a celldömölki képviselő-testület szeptemberi ülésén.

Vaol.hu

Az Ifjúság téri dupla forgalomlassító küszöb cseréjét, valamint a Koptik Odó utcában - a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola előtt - korábban kint lévő küszöb visszahelyezését kezdeményezte a Műszaki Iroda a celldömölki képviselő-testületnél. Az előterjesztés anyaga rámutat: az Ifjúság téri küszöbök elöregedtek, elemei hiányosak, a szerkezetből kihulló csavarok balesetveszélyesek. Az iskola előtti küszöb pedig a gyermekek biztonságát szolgálja. A két beruházás mintegy 925 ezer forintba kerül. 

Egyúttal döntött a celldömölki képviselő-testület arról is, hogy a Bocskai utcába szintén kihelyeznek egy forgalomlassító küszöböt  - remélve, hogy optimalizálja az ott kialakult közlekedési helyzetet. Ez a fejlesztés mintegy 460 ezer forintra rúg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában