Útinform

1 órája

Felújítják az M86-os autóút egy szakaszát - Lezárás és forgalmirend-változás Vasban!

Ha a Simon-Júdás vásárra errefelé menne, gondolja át útitervét! Az M86-os autóút sárvári kihajtóját október 24-étől lezárták karbantartási munkák miatt. Mutatjuk azt is, hogyan néz ki most a felújítás alatt álló útszakasz.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Mint azt korábban megírtuk: a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) kommunikációs igazgatóságától megtudtuk, a szakasz felújítása része volt az éves nagykarbantartási tervnek.  A hétvégén rendezik meg a hagyományos Simon-Júdás vásárt. Ha az M86-os autóút felé indulna el, jobb, ha tudja, a sárvári csomópontot érinti a társaság intézkedése. 

M86-os autóút
Felújítás miatt lezárták az M86-os autóút sárvári felhajtóját is
Fotó: © Cseh Gábor

Lezárás az M86-os autóúton!

A lezárás idején az M86 autóút 92-99 km közötti szakaszán, a pálya Szombathely felé vezető oldalán a Vát / Sárvár csomópont le- és felhajtó ága sem használható. Ezért a pályán közlekedőknek tovább kell haladniuk a 86-os km-nél lévő Nemesbőd / Vép csomópontig, ahol a Csorna felé vezető oldalra kell visszahajtani, ahonnan lehet letérni a 93-as km-nél lévő csomópontban Vát és Sárvár települések felé. Felhajtani az autóútra Szombathely felé Vép településnél lehet - írta az MKIF Zrt.

A munkálatok javában zajnak: a képeken jól látható, hogy az M86-os autóút Szombathely felé vezető szakaszán az útburkolatot felmarták. A társaság arról is tájékoztatta lapunkat, hogy a tervek szerint a zárás várhatóan október 30-ig lesz érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában