Kezdeményezés

11 órája

Mozgásban az egész suli: diáksportnap a jánosházi Batthyány-iskolában

A Batthyány Lajos Általános Iskola diákjai nemrég csatlakoztak az Európai Diáksport Naphoz, így az egész nap a testmozgás jegyében telt – tudtuk meg közösségi oldalukról.

Csabai Bernadett

Diáksportnap a jánosházi Batthyány-iskolában

Fotó: VN/Batthyány Lajos Általános Iskola

Mozgásban az egész suli: diáksportnap a jánosházi Batthyány-iskolában
A Batthyány Lajos Általános Iskola diákjai nemrég csatlakoztak az Európai Diáksport Naphoz, így az egész nap a testmozgás jegyében telt – tudtuk meg közösségi oldalukról. Zenés bemelegítéssel indítottak, majd a lelkes tanulók 2024 métert futottak. Az esős idő sem állíthatta meg őket, a tantermeket gyorsan átalakították különböző sportolási helyszínekké, így az Iskolai Olimpiai Játékok keretében számos sportágban próbálhatták ki magukat a résztvevők. A sportfesztivál mindenkit feltöltött energiával, a gyerekek vidám hangulatban hagyták el az iskolát a nap végén.

Az Európai Diáksport Nap egy nemzetközi kezdeményezés, amelynek célja, hogy a fiatalok figyelmét felhívja az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás fontosságára.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában