Fellépők

1 perce

Simon-Júdás: kiderült az idei vásár időpontja és programja

Idén október 25-26-án rendezik meg a Simon-Júdás-napi országos kirakodóvásárt Sárvár belvárosában. Pénteken este a vendéglátók és fellépők várják a sárváriakat, másnap pedig megkezdődik a vásár több száz kirakodóval.

Vaol.hu

Simon-Júdás-napi nagyvásár Sárváron - mindig nagy esemény

Fotó: VN-archív/Cseh Gábor

A Sárvár Lendületben oldalon hozták nyilvánosságra az idei Simon-Júdás-vásár időpontját és programját. A vendéglátóhelyek október 25-én 18 órakor kinyitnak. A vár parkolójában felállított nagyszínpadon 20 órától Dj Shepherd lép színpadra, 22 órakor pedig megérkezik a sztárvendég: Dj Junior. Szombaton 11-17 óráig a Spectrum Band zenél a finom falatok mellé. Közben 14–15 óráig Luji ad zenés műsort. A FolkUdvarban (Batthyány utca 29., volt zárda kapualja) 10 órától kifulladásig a Sárvári Herpenyő Kulturális Egyesület, a Nádasdy Ferenc Bandérium, a Sárvári Hagyományőrző és Íjász Egyesület, valamint a Sárvár és Vidéke Méhészegyesület várja a látogatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában