Koncert

2 órája

Csodálatos dalok zongorára hangolva - Szekeres Adrien adott koncertet Körmenden - fotók

A szeretet jegyében adott Szekeres Adrien rendkívül nívós koncertet Körmenden, ahol férje, Kiss Gábor szolgáltatta a zenei aláfestést, a vokalista pedig kisebbik lánya, Kiss Emília volt.

Horváth Zoltán Szabolcs

Forrás: Jámbori Tamás

Zsúfolásig megtöltötték az érdeklődők a körmendi evangélikus templomot, ahogy mondani szokták: még a karzaton is „lógtak” a nézők. Aki pedig elment a koncertre, az nem is bánta meg, ugyanis az Artisjus-díjas énekesnő, Szekeres Adrien azt a nívót hozta, amit a szervező Művészetek Randevúja ígért: igényes lírai dallamokat hallhattunk roppant színvonalas előadásban. Az egyes dalokhoz fűzött kis „széljegyzetek” pedig betekintést engedtek mindenkinek az alkotás csodás, egyedülálló világába.

A szeretet jegyében adott Szekeres Adrienn rendkívül nívós koncertet Körmenden.
A szeretet jegyében adott Szekeres Adrienn rendkívül nívós koncertet Körmenden.
Forrás: Jámbori Tamás

A koncerten elhangzott számok amúgy egyenként is megérhetnének egy „misét”: a Hallelujah és az Ave Maria tényleg csodálatosan szólt az alaklomhoz illő környezetben, de a nézők a Híd a folyón, a Kikötők és az Olyan, mint te után is vörösre tapsolták a tenyerüket. Szekeres Adrien férje, a zeneszerző Kiss Gábor pedig bebizonyította, hogy egy „szál” zongorával is lehet olyan zenei aláfestést szolgáltatni, ami önmagában is élményt jelentene. A vokalista Kiss Emília aranyosan „tette a dolgát”, édesanyja minden rezdülésére figyelt. Összességében lélekemelő vasárnap délutáni programnak bizonyult Szekeres Adrien körmendi koncertje, ami stílszerű felvezetése lehet a közelgő adventi időszaknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában