Röplabda

2 órája

Nem voltak egy súlycsoportban a szombathelyi gárdák

Elmaradt a várva várt nagy csata – simán verte a vendég Haladás a SZoESE női együttesét az NB II.-es röplabda-bajnokság nyugati csoportjának szombathelyi rangadóján.

Sütő Dániel

Szombathelyi Egyetemi SE–Haladás VSE 0:3 (-9, -18, -12). Szombathely, Dr. Gál László Egyetemi Sportcsarnok, 100 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Veress, Őri.
SZoESE: Imre, Horváth K., Szabó R., Dóka, Szalai Cs., Donáczi. Csere: Nagy D. Edző: Bodzer Attila.
Haladás: Tóth B., Marton, Derdák, Horváth B., Kovács A., Stéger. Csere: Avas, Gyurkó, Horváth Sz., Tárnoki, Vörös, Csóka, Varga N., Némethy. Edző: Dr. Mucsi Péter. 

Szombathelyi
A szombathelyi csapatok csatáját tükörsimán nyerte a Haladás
Fotó: MRSZ


Erősen foghíjas kerettel állt ki a házigazda egyetemista női csapat, amely lelkiekben nem igazán volt felkészülve a lelkes szurkolótáborra, amely a pályára lépő együtteseket fogadta. A SZoESE megilletődöttsége, valamint több játékos hiánya is rányomta bélyegét a meccsre, amelyet az első pillanattól kezdve magabiztosan uralt a HVSE. A Hali játékát nagy elszántság jellemezte,  minden játékos igyekezett  legjobb teljesítményét nyújtani. Csupán a második szettben volt némi zavar a zöld-fehérek játékában, nagyon sokat hibáztak Mucsi Péter lányai, de a végjátékra összeszedte magát a Haladás és magabiztosan hozta ezt a játszmát is. A harmadik játékrész az elsőhöz hasonlóan ismét sima vendég sikerrel zárult, így a HVSE zsinórban harmadik szettveszteség nélküli diadalát könyvelhette el. A szombathelyi rangadón is kiválóan teljesítettek a Haladás VSE debütáló fiatal játékosai. SD
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában