Amerika választ

2 órája

Gagyi Levente is ott volt New Yorkban, Donald Trump vasárnapi nagygyűlésén - fotók, videó

A New York-i Madison Square Gardenben tartott választási gyűlést Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap. Gagyi Levente, a Vas Vármegyei Közgyűlés tagja régi vágya teljesült azzal, hogy eljutott Donald Trump kampányeseményére, amelyre a hírek szerint teljesen megtelt a 20 ezres csarnok, miközben több ezren az utcán rekedtek.

Vaol.hu

Gagyi Levente a családjával érkezett New Yorkba Donald Trump nagygyűlésére. 

Donald Trump nagygyűlésén Gagyi Levente
Donald Trump nagygyűlésén a Madison Square Gardenben Gagyi Levente
Forrás: Gagyi Levente

– Valóban régóta szerettem volna élőben hallani Donald Trumpot. A New York-i rendezvényre elfogadták a regisztrációmat, ettől függetlenül nem volt könnyű a bejutás. Kétórányi várakozás után, délután kerültem be az épületbe. Az este 8-ig tartó eseményen Trump előtt amerikai konzervatív személyiségek kampányoltak Trump mellett, köztük Mike Johnson, a képviselőház elnöke, Robert F. Kennedy korábbi demokrata párti politikus, független elnökjelölt, Elon Musk milliárdos vállalkozó, Tucker Carlson médiaszemélyiség, JD Vance alelnökjelölt, valamint Donald Trump két fia és felesége, Melania Trump. Az amerikai nép érzi, hogy az utolsó órában van, ami az illegális bevándorlókat illeti. Trump a választási programját ismertetve megerősítette, hogy az USA migrációs válsága és az illegális határátlépések következményeinek felszámolása érdekében az illegálisan ott tartózkodó bűnözőket kitoloncolják, amint hivatalba lép. Ezzel kapcsolatban a mellettem állók megerősítették: nagyra tartják Magyarország miniszterelnökének kiállását a hazája mellett és azt, hogy az EU-n belül kisebbségben ugyan, de harcol azért, hogy Magyarország eldönthesse, kivel akar együtt élni.

 

 

Az elnökjelölt a hírek szerint ígéretet tett a globális kihatású nemzetközi fegyveres konfliktusok lezárására, így a közel-keleti és az ukrajnai háború kezelésére. Ezzel kapcsolatban Gagyi Levente előrevetítette: ha Trump nyer november 5-én, Magyarország az USA szövetségese lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában