Kosárlabda

2023.11.02. 13:34

Nagyot küzdött és nyert a CVSE

Az NB II.-es férfi kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában a CVSE izgalmas, kiélezett mérkőzésen verte három ponttal a MOGAAC alakulatát.

Sütő Dániel

Forrás: MW

Celldömölki VSE Vulkán Fürdő– Mosonmagyaróvári Gazdászok Atlétikai Clubja Diák Sportegyesület 70-67 (23-19, 16-18, 15-18, 16 12). Mosonmagyaróvár, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Propszt, Fülöp.

CVSE: Kovács B. 2, Horváth L. 5, Szabó B. 5, Orbán 15, Rozmán 21. Csere: Tömböly 20, Horváth R. –, Kámán –, Biró –, Ruppert 2. Edző: Grebenár Péter.

Komoly csorbát kellett kiköszörülnie a Celldömölknek, hiszen az első fordulóban valósággal lelépte Grebenárékat a Radobasket (88-40). A vasiak a MOGAAC ellen javíthattak. A mosonmagyaróváriak keretében ott volt az a Baruta Richárd, aki korábban a SZoESE keretének volt meghatározó tagja. Már az első félidő kiegyenlített játékot hozott, amit végül két ponttal nyert meg a vendéglátó együttes. Szünet után sem változott a játék képe, ám az utolsó 10 percet már egypontos MOGAAC-előnyről várták a felek. A CVSE azonban fordított, és jó védekezéssel végül szűk hárompontos sikert aratott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában