Labdarúgás

2024.05.29. 21:33

Kispályás kupa: a Falco-Piac Café a győztes - a bronzmeccs elmaradt - sok-sok fotóval

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Furcsa körülmények között ért véget a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által rendezett Concordia Városi Kispályás Labdarúgó Kupa - 32 csapat nevezett a sorozatra. A döntőbe a Di Napoli (I.) és az LK Bulls (I.) jutott be, míg a bronzmérkőzésre Wanted FC (II.) - Falco-Piac Café (öregfiúk) összecsapást írtak ki a szervezők. Ám a program szinte az utolsó pillanatban változott.... Az LK Bulls ugyanis létszámproblémákra hivatkozva lemondta a döntőt. A helyére az a Falco-Piac Café ugrott be, amely az elődöntőben 1-6-ra kapott ki az LK Bulls gárdájától. Így azonban a Wanted ellenfél nélkül maradt a bronzmeccsen - és nem is sikerült neki ellenfelet találni, bár a szervezők több csapatot felkértek... A bronzmérkőzés tehát elmaradt.

A finálé nagyszerű, színvonalas meccset hozott, rendben volt a körítés, a szervezés, a hangulat is. És meglepetéssel zárult a csata, ugyanis a nagyon is lendületes focit bemutató öregfiúk nyertek: a Falco-Piac Café 4-3-re verte a Di Napoli gárdáját (gólszerzők: Koronczai R., Steiner Zs., Németh R., Lintner D., ill. Németh I. B., Kiss Á., Németh II. B.). A Falcóban Táncsics Péter bomba formában védett, de a korábbi válogatott futsalos, Gyurcsányi Zsolt is nagyszerű megoldásokat mutatott be, illetve a korábbi NB I.-es futballista, Horváth Róbert is hozta a szokásos stabil teljesítményt.

Aki kiment a meccsre, a rendezvényre, az nem csalódott - a kupadöntő tökéletes reklámja volt a városi kispályás focinak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában