Labdarúgás

2024.05.29. 17:14

Tulajdonosi taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás

Szerda kora délután tulajdonosi taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft - melyről a klub az alábbi közleményt adta ki.

Pum András

Forrás: VN

- A Taggyűlésen a tulajdonosok elfogadták a Társaság 2023. évi beszámolóját, valamint megvitatták a vállalkozás aktuális pénzügyi, gazdasági helyzetét. A Szombathelyi Haladás Kft. tulajdonosai között a szurkolókkal egyetértésben konszenzus van, hogy NBI-es (itt feltehetően a női NB I.-re, a Haladás Viktóriára gondolnak - a szerk.), NB III-as és vármegyei első osztályban a csapatok indulása továbbra is biztosítva legyen. A Társaság felkérte az ügyvezetőt, hogy az MLSZ NB III-as licence-re vonatkozó határozatában meghatározott dokumentumokat határidőben nyújtsa be. A Taggyűlés új ügyvezetőt nem választott. Szántó Erzsébet lemondását a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően fogadták el, miszerint az új ügyvezető kinevezéséig ellátja a feladatokat - olvasható a haladas.hu oldalon lévő közleményben. 

A Haladás mai taggyűlése kapcsán dr. László Győző, Szombathely MJV sportért felelős alpolgármestere is kiadott egy közleményt:

- A Szombathelyi Haladás Kft. tulajdonosai között a szurkolókkal egyetértésben konszenzus van, hogy NB1-es, NB3-as és vármegyei első osztályban a csapatok indulása továbbra is biztosítva legyen. A Társaság felkérte az ügyvezetőt, hogy az MLSZ NB3-as licence-re vonatkozó határozatában meghatározott dokumentumokat határidőben nyújtsa be.

Kapcsolódó:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában