Labdarúgás

2024.06.12. 14:12

A Hertha BSC nyerte meg az idei kupát

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC korosztályos csapata nyerte a IV. Király Ferenc Emléktornát az MTK Budapest és a GNK Dinamo Zagreb fiataljai előtt.

Sütő Dániel

A IV. Király Ferenc utánpótlás labdarúgó-emléktornát rendezték meg

Forrás: VN

Fotó: © Unger Tamás

A rendkívüli időjárási körülmények sem akadályozhatták meg, hogy sikeresen rendezzék meg Király Gábor édesapja emlékére negyedik alkalommal kiírt Király Ferenc Emléktornát. Két nap alatt kilenc országból 18 csapat mérte össze tudását az U11-es korosztályban. Az eseményt a hivatalos sztárvendég, Dárdai Pál mellett magánemberként a Manchester United legendája, a fiát elkísérő Wayne Rooney is megtisztelte. A kupát ezúttal a Hertha BSC nyerte el, a Király SE csapat a 10. helyen zárt. A díjakat Király Gábor édesanyjával közösen adta át a zárónapon.
A torna végeredménye: 1. Hertha BSC, 2. MTK Budapest, 3. GNK Dinamo Zagreb, 4. Újpest TE, 5. First Vienna FC, 6. Manchester United, 7. Budapest Honvéd, 8. ETO FC Győr, 9. Kecskeméti LA, 10. Király SE, 11. Puskás Akadémia, 12. Credobus Mosonmagyaróvár, 13. Gyirmót FC, 14. FC DAC Football Academy, 15. ZTE, 16. Csorna, 17. Partium LA, 18. BVB Akadémia CEE. 
A torna legjobb játékosa: Leonard Niemeyer (Herha BSC). Legjobb kapus: Basa Benedek Botond (MTK Budapest). Gólkirály: Fehér Zétény 10 góllal (ETO FC Győr). VN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában