Kosárlabda

2024.06.26. 11:26

Egis Körmend: hosszabbított a magyar irányító

Doktor Péter a következő szezonban is az NB I.-es Egis Körmend kosárlabdacsapatát erősíti.

Sütő Dániel

Doktor Péter (labdával)

Fotó: NS/Kovács Péter

A körmendiek saját nevelésű irányítója 2022 februárjában tért haza Pécsről. A még mindig csak 26 éves kosaras tavaly november végén szenvedett szerencsétlen sérülést és hosszú hetekre kidőlt. Most a klubvezetés ismét bizalmat szavazott neki. 

20231021_DSC6483_KP
Doktor Péter (labdával)
Fotó: NS/Kovács Péter


Örülök, hogy sikerült újabb évekre megállapodni a csapattal, így jövőre is Körmend mezben játszhatok. Bízom benne, hogy szép eredményt fogunk tudni elérni az előttünk álló szezonban - nyilatkozta az Egis Körmend hivatalos közösségi oldalán Doktor Péter. 
Az irányító újabb 2️ évre kötelezte el magát, így továbbra is Egis Körmend mezben pattogtat. Peti a hosszabb kihagytást követően újra megtalálta formáját, a piros-feketék utolsó 10 mérkőzésén már közel 20 percet átlagolt. Komoly szerep hárulhat a körmendiek saját nevelésű játékosára az ellőttünk álló szezonban.
- Nagyon örülök, hogy sikerült itthon tartani Petit - fogalmazott Forray Gábor vezetőedző. - Ismerem jól, egészen fiatal kora óta követem a pályafutását. Az U20-as válogatottban is én voltam az edzője. Elsősorban 1-es poszton számítok rá. Fizikálisan kell sokat erősödnie, ehhez meg fogja kapni a nyárra való programot. A dobás biztonságán is javítani kell, ami sok-sok gyakorlással fejleszthető, és elengedhetetlen ezen a poszton a döntéshozatal, a kiválasztás, amin sokat fogunk dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy olyan teljesítményre lesz képes, mint amit jósoltak neki a tehetsége alapján - bizakodott a Rába-partaik nemrég kinevezett új trénere. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában