Kosárlabda

2024.06.12. 13:00

Hazatér a saját nevelésű kosaras

körmend Az Egis Körmend NB I.-es kosárcsapatát erősíti Kiss Benedek a következő szezonban.

Sütő Dániel

Kiss Benedek (balra) Körmenden-mezben játszik a következő szezonban

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Kovács Péter

A 2001-es születésű kosaras Körmenden tanulta a sportág alapjait. Kettes poszton érzi magát leginkább komfortosan, de hármas poszton is bevethető. 2021 májusáig erősítette a vasiakat, majd szerette volna magát más közegben is megmérettetni, így a következő szezonban a Hübner Nyíregyháza BS gárdájához került kölcsönben. 26 mérkőzésen lépett pályára az első osztályban, 24-szer kezdőként. A 2022/2023-as szezonban is a nyíregyháziaknál pattogtatott, 24 meccsen játszott. A 2023/2024-es szezonban az Alba Fehérvárhoz igazolt, ahonnan a kevés játékperc miatt az idény végén távozott. A Rába-partiak megkeresését pozitívan fogadta, így az Egis Körmend csapatát erősíti az előttünk álló szezonban. Karakteres játékával és szorgalmas edzésmunkájával mindent elkövet majd, hogy a piros-feketék jó eredményeket érjenek el.
– Örülök, hogy megkeresett a klub. Nagyon jó érzés lesz újra MTE-mezben játszani. Bízom benne, hogy sok játéklehetőséget kapok és szeretnék jó teljesítményt nyújtani – fogalmazott Kiss Benedek a klub közösségi oldalán. SD

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában