Labdarúgás

2024.06.25. 16:00

Mezőkövesdre igazolt a Haladás középpályása

Szombathely A labdarúgó NB II.-be kiesett Mezőkövesd-Zsóryban folytatja pályafutását a Szombathelyi Haladás középpályása, Vanja Zvekanov.

Pum András

20240513 Budapest Illovszky Rudolf Stadion Labdarúgás Merkantil Bank Liga NB II. 32. forduló, Vasas FC - Szombathelyi Haladás. Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: Vanja Zvekanov (4)

Újabb labdarúgó távozott a Szombathelyi Haladástól: Vanja Zvekanov a labdarúgó NB I.-ből búcsúzó, ősztől az NB II.-ben induló Mezőkövesd-Zsóryhoz igazolt. Zvekanov pályafutása során a szerb FK Spartak Subotica és Javor-Matis, valamint az olasz Genoa csapatában játszott, míg az elmúlt két évben a Szombathelyi Haladást erősítette. A labdarúgó a 2022/23-as bajnokságban 17, az előző idényben 29 NB II-es mérkőzésen kapott lehetőséget, utóbbi idényben egy gólt is szerzett. 

20240513_vasashaladas2f_ut (8)
Vanja Zvekanov Mezőkövesden folytatja pályfutását Fotó: Unger Tamás

A szerb-magyar Zvekanov tagja volt a szerb U17-es és U19-es válogatottnak is, a fiatalabbaknál négy, míg az U19-es csapatban kilenc mérkőzésen kapott lehetőséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában