Döntés

2024.06.13. 12:45

Sergio Mullor marad a futsalkapitány

A szövetség négy évvel meghosszabbította a tavaly áprilisban kinevezett futsal szövetségi kapitány, Sergio Mullor Cabrera szerződését.

Pum András

A spanyol szakember korábban évekig dolgozott az MVFC Berettyóújfalu vezetőedzőjeként, csapatával magyar bajnoki címet és Magyar Kupa-győzelmet is szerzett. Sergio Mullor egy éve dolgozik a futsalválogatott élén. Ez idő alatt felépített egy új válogatottat, amelybe több fiatal, tehetséges futsalost tett a csapat részévé: az év elején Kuvaitba utazó keretnek alig több mint 22 év volt az átlagéletkora. A fiatal játékosok beépítése a válogatottakba stratégiai fontosságú a szövetség szakágaiban, így Sergio Mullor gondolkodásmódja egyezik az MLSZ hosszú távú céljaival.

– Büszkeség és megtiszteltetés, hogy hosszú távra szóló bizalmat szavaznak – mondta Sergio Muller. – A futsal fellendülőben van Magyarországon, és ez megerősít bennünket abban, hogy szembe tudjunk nézni a kihívásokkal. Soha nem ígérek eredményeket, de kemény munkával és a futsalban dolgozók, a klubok, az edzők, a játékvezetők és az MLSZ bizalmával és összefogásával komoly eredményeket érhetünk el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában