Program

2024.06.26. 16:19

Strandfoci, snapszer, darts a Rába-parton - fotók

A labdarúgóknak az eső sem szegte kedvét, a dartsosok között Nagy Máté nyert, míg a kettes snapszerben Márkus László bizonyult a legjobb zsugásnak a körmendi sportnapon.

Sütő Dániel

Az eső közbeszólt a focimeccseken: stoplis le, gumicsizma fel

Fotó: Szendi Péter

Az idei Red Black Café&Bar - Fülöp Vill Strandfoci Bajnokságon 14 csapat jelezte részvételi szándékát. Voltak már megszokott régi csapatok, arcok, de öröm volt látni elsőbálozókat is, köztük a Liget FC csapatát, amely még nem sörre váltotta be az italkuponokat. A nap már némi csúszással indult, mivel 8 órakor még nem volt alkalmas a pálya a játékra, de fél 9 után nem sokkal útjára indult a labda. Sajnos öt mérkőzés után közbeszólt az időjárás, eső áztatta a pályát, amire fél órát kellett várni, hogy elálljon. Ezután szinte példátlan összefogással, több csapat játékosaival közösen egy óra alatt eltüntették a szervezők az összes vizet a pályáról, amelynek a Rába felőli sarkán körülbelül 20 centiméter magasan állt a víz. Jó volt látni, hogy mennyien szeretnék folytatni a bajnokságot. Háromnegyed 12 magasságában tudták újra folytatni a játékot a résztvevők. Sajnos ezután egy vétlen kézsérülés miatt állt a játék. A rendezők és a csapatok ezúton is jobbulást kívánnak Oláh Máténak. 

15 órakor Szollár János ült a mikrofon mögé, akivel a Crossfitről, a közelgő Körmenden rendezendő országos bajnokságról beszélgettek, majd őt a Hársfa Egyesület vezetője, Galambos Zsolt váltotta. Közben a körmendi kézis csajok fociztak egyet a hársfás fiúkkal. A büntetőrúgó verseny elhalasztásával a csúszás nagy részét vissza tudták hozni a szervezők, valamint a tombolasorsolást a meccsek alatt tartották meg, amelyen 55 darab tárgynyeremény talált gazdára. Izgalmas rájátszás végén, nagyjából este 9 óra körül a Novanni győzelmével ért véget az idei Strandfoci Bajnokság. A legjobb játékos díját a győztes alakulatból Kardos Ádám érdemelte ki, míg a legtöbb gólt Urbán Milán szerezte, szám szerint 16-ot a Mind1 csapatából. 
Délelőtt 10 órakor az első dartsnyíl is beleállt a táblába. A II. Strandfoci Darts Openen 15 versenyző állt tábla elé, amelynek végén Nagy Máté "Kisnaca" örülhetett az utolsó duplának. 14 órakor a zsugások is elkezdték. 22 fő mérettette meg magát és a legjobbnak Márkus László bizonyult. 
 

A Red Black Café&Bar - Fülöp Vill Strandfoci Bajnokság Körmend 2024 végeredménye: 1. helyezett: Novanni Kebab&Pizza Körmend, 2. Jugend, 3. Miami, 4. Mind1.  
Gólkirály: Urbán Milán (Mind1).
Legjobb játékos: Kardos Ádám (Novanni Kebab&Pizza).
 

A II. Strandfoci Darts Open végeredménye: 1. Nagy Máté "Kisnaca", 2. Takács Zoltán, 3. Kolozsváry-Benkő Balázs és Bertalan László. 
 

A Kettes snapszer verseny végeredménye: 1. Márkus László, 2. Tuczai Miklós, 3. Bogdán Szabolcs, 4. Tomasics László. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában