Program

2024.06.20. 18:00

Strandsportnapok: hétvégén rajt!

Szombaton 14 órakor a Nyárindító Vízi Játékokkal elrajtol a 16. Strandsportnapok programsorozata a Tófürdőn - vasárnap pedig következik a csúszdaverseny.

Tóth Gábor

A kép a tavalyi SUP-verseny után készült

Fotó: VN/Szabadidősport Szombathely

Az elkövetkező hetekben, hónapokban 13 szabadaidősportos rendevény várja a fürdőzőket, a sportolni vágyóket a Tófürdőn - a Sport és Ifjúsági Iroda, valamint a Szabadidősport Szombathely szervezésében, Varga Jenő ötletgazda, főszervező itányításával. Szombaton a Nyárindító Vízi Játékokkal rajtol a sorozat, és augusztus 24-én a Szezonzáró Sportnappal ér véget - minden versenyszám 14 órakor kezdődik.
A 16. Strandsportnapok menetrendje, június 22., szombat: Nyárindító Vízi Játékok. Június 23., vasárnap: csúszdaverseny. Június 30., vasárnap: II. Sup-verseny. Július 6., szombat: 16. Szombathelyi Strandsportnap. Július 13., szombat: 6. teqball egyéni városi bajnokság. Július 14., vasárnap: 6. teqball páros városi bajnokság. Július 20., szombat: búvárverseny. Július 27., vasárnap: Vízi Parádé. Augusztus 3., szombat: városi úszóverseny. Augusztus 11., vasárnap: Családi Vízi Játékok. Augusztus 17., vasárnap: 6. exatlon városi verseny. Augusztus 18. vasárnap: erősemberverseny. Augusztus 24., szombnat: Szezonzáró Sportnap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában