Sportvetélkedő

2024.07.11. 13:23

Kétnapos teqball vb lesz hétvégén a Tófürdőn

Szombaton délelőtt 10 órától az egyéni, míg vasárnap szintén 10 órától a páros teqball városi bajnokságot rendezik meg a Tófürdőn.

Sütő Dániel

Idén is lesz teqballbajnokság a Tófürdőn

Forrás: VN

Fotó: © Unger Tamás

A teqballt hat esztendővel ezelőtt Varga Jenő Jéglovag hozta be a köztudatba és azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a nyári játékos sportvetélkedők egyik legmeghatározóbb részét képezi a szombathelyi Tófürdőn. 

© Unger Tamás
Idén is lesz teqballbajnokság a Tófürdőn
Fotó: © Unger Tamás / Forrás: VN


Szombaton délelőtt 10 órától előbb egyéniben feszülnek egymásnak a labdazsonglőrök, akik – minden túlzás nélkül – minden mozdulatukkal varázsolnak valamiféle csodát. Egészen biztosan izgalmas csatákra van kilátás idén is, de nemcsak egyéniben hanem párosban is, ami látványelemekben szintén nem szenved hiányt, sőt! A párosok vasárnap lépnek színre és harcolnak meg a Csőre Bútor Kupáért. A program elsődleges célja a sportág népszerűsítése. Mivel egy meglehetősen kötött játékformáról van szó, ami nagyfokú labdabiztosságot és képzettséget igényel, ezért csak felnőttek számára hirdették meg, de természetesen a kisebbek is kipróbálhatják.SD 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában