Labdarúgás

2024.07.04. 13:29

Tatabányára igazolt a Haladás támadója

A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának volt játékosa, Csernik Kornél az NB II.-be feljutott OPUS TIGÁZ Tatabányához szerződött.

Pum András

Egy újabb, korábbi Szombathelyi Haladás-futballista talált magának együttest: Csernik Kornélt az OPUS TIGÁZ Tatabánya szerződtette. A 26 sztendős, az egykoron az FTC-t is megjárt Csernik 2022 nyarán érkezett Soroksárról Szombathelyre. Hamar alapemberré vált a támadószekció több posztján is bevethető játékos. Az elmúlt szezonban azonban nem igazán ment neki a játék, 19 alkalommal volt kezdő, 8-szor csereként állt be, de mindössze egy gólt szerzett.  Csernik most az NB II.-be frissen felkerült OPUS TIGÁZ Tatabánya játékosa lett. 

Érdekesség, hogy Tatabányán az a Dragóner Attila a sportigazgató, aki annak idején Csernik korábbi klubjában, Soroksáron is ugyanebben a pozícióban dolgozott – inenn tehát az ismeretség. A vezetőedző pedig az egykori Haladás-támadó, Gyürki Gergely. És ahogy arról korábban beszámoltunk, immáron a Tatabányát erősíti a Szombathelyi Haladás korábbi belső védője, Jagodics Márk is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában