Tizenegy tréner marad

2024.07.24. 06:49

Vármegyei I.: két csapat új edzővel folytatja

Augusztus első hétvégéjén a kupamérkőzésekkel elrajtol a 2024/2025-ös amatőr labdarúgó-szezon Vas vármegyében – két edzőváltás volt a vármegyei I. osztályban.

Tóth Gábor

A 13 fősre csökkent vármegyei I. osztály mezőnyében a legtöbb csapat nem váltott edzőt – csupán két klubvezetés tette le új szakember mellett a voksát.

Az ISA Haladásnál folytatja a munkát Horváth András, a Királynál Hegyi László, Vépen Gombás Péter, Sárváron Nagy Dániel, Söptén Simon Attila, Szentgotthárdon Heiter László, Vasváron ifj. Sziffer István, Celldömölkön Takács Gábor, Csepregen Steiner Zsolt, Rábapatyon Kovács Tamás, Körmenden pedig Dobos Sándor – ritka az ilyen állandóság.
Szarvaskenden befejezte a munkát, önként állt fel a kispadról Kovács Kálmán – aki mondhatni a csúcson fejezte be, hiszen a Szarvaskend 5. lett tavaly, ami a klub legjobb eredménye. A helyét az a Kurucz Ádám foglalta el a kispadon, aki az előző szezonban a Csákánydoroszlót irányította. Csákányban pedig Marton Róbert személyében egy rutinos trénert választottak – aki korábban a Rábapatyon, Bükön is dolgozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában