Savaria karnevál 2024

2024.08.25. 14:05

A Falco KC is karneválozott! - Három tartalmas, mozgalmas nap a Bajnokok Terén – sok szurkolóval

„Nagy erőkkel” vett részt a Savaria Karneválon a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I.-es kosárlabdacsapata – a szurkolók pedig éltek a lehetőséggel!

Tóth Gábor

A bajnoki trófea – a legutóbbi, már a hatodik

Forrás: Cseh Gábor

A hatszoros bajnok, kétszeres kupagyőztes sárga-fekete alakulat a Bajnokok Terén, vagyis a szombathelyi városháza előtt ütötte fel a főhadiszállását. Játékos feladatok, így például dobóverseny, ügyességi pálya, rögtönzött edzés várta a karneválozókat.  Nagyon nagy sikere volt a fotósaroknak – többek között a tavalyi szezon bajnoki trófeájával is fotózkodhattak a Falco szurkolók. A játékosok, a szakmai stáb tagjai pénteken és vasárnap délután látogattak ki a karneváli „bázisra”, és derekasan – türelmesen – állták a szurkolók rohamát, szorgalmasan osztogatták az aláírásokat, készültek a fényképek, a szelfik.

A szombat esti felvonuláson is megjelent a bajnokcsapat, ugyanis a címvédő sárga-fekete gárda is ott vonult a város utcáin a hagyományőrzőkkel – a teljes játékoskeret „csatasorba állt”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában