Labdarúgás

2024.08.23. 18:24

Maccabi-gólok Szombathelyen - Háromgólos előnyt szerzett az izraeli csapat

Háromgólos előnyt szerzett a Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban rendezett labdarúgó Európa-liga rájátszás első mérkőzésén az izraeli Maccabi Tel Aviv a szerb (délvidéki) FK Backa Topola (Bácskatopolya) ellen.

Pum András

Maccabi Tel Aviv–FK Backa Topola (szerb) 3-0 (1-0). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 400 néző, Európa-liga selejtező, rájátszás,  1. mérkőzés, vezette: Gishamer (osztrák).

Maccabi
A Maccabi három gólt lőtt ellenfelének Stzombathelyen Fotó: Maccabi Tel Aviv

A közel-keleti konfliktus miatt az izraeli együttesek hazai, nemzetközi mérkőzéseiket Izraelen kívül kell lejátszaniuk. A Maccabi Tel Aviv a litván FK Panevezys (3-0) Európa-liga meccsét már a Haladás Sportkomplexumban rendezte – miként a csütörtök esti, délvidéki Bácskatopolya ellenit is. Az izraeliek  a 26. percben Turgeman góljával szereztek vezetést, majd a 42. percben Djordjevics utolsó emberként szabálytalankodott – a játékvezető kiállította a topolyai védőt. Miként a 45+2. percben durvaságért Banjacot is – így a vendégek kilenc főre fogyatkoztak. Szünet után a 62. percben Perec, a 83. percben Madmon talált be, beállítva ezzel a 3-0-ás végeredményt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában