Kosárlabda

6 órája

Egis Körmend: marad a tehetséges fiatal

Immár biztos, hogy az Egis Körmend NB I.-es kosárcsapatát erősíti a következő szezonban Gáspár Mátyás, aki eddig próbajátékon szerepelt a Rába-parton. Kiérdemelte, hogy szerződést kapjon.

Sütő Dániel

"Gáspár Mátyás Körmenden folytatja!" - jelentették be az Egis Körmend hivatalos közösségi oldalán. A 24 éves játékos az MVM-OSE Lions csapatától érkezett próbajátékra még a nyár folyamán a vasi piros-feketékhez.

Egis Körmend
Az Egis Körmend bejelentette Gáspár Mátyás leigazolását
Forrás:  Egis Körmend

- A felkészülés során nyilvánvalóvá vált számomra, hogy Forray Gábor számít rám, és úgy gondolja, lenne helyem a felnőtt csapatban - fogalmazott Gáspár Mátyás. - Ezt nem csak azért tartom fontosnak, mert így lehetőségem lehet hozzájárulni a csapat sikeréhez, hanem azért is, mert ezáltal én is tovább fejlődhetek, mind egyéni, mind csapatszinten. Különösen megfogott a környezet és az egész atmoszféra, amit a klub képvisel – a miliő, a szurkolók lelkesedése, és a csapategység mind olyan tényezők számomra, amelyek motiválnak és erőt adnak a további munkámhoz." - kommentálta újonnan szerződtetett játékosunk.

Forray Gábort vezetőedző szerint nagy szüksége van a csapatnak egy Gáspár-típusú játékosra.

- Szükségünk volt még egy backup 5-ösre, hiszen bár Durázi időnként be tud ugrani, nem ez az igazi posztja a pályán - hangsúlyozta a tréner. - Olyan alázatos és harcos játékosra volt szükségünk, aki nélkülözhetetlen kiegészítő emberként képes fontos perceket vállalni. Matyi a harcosságával és hozzáállásával nagyon sokat fog tudni segíteni ennek a csapatnak, hiszen az ilyen típusú játékosok nagyban hozzájárulnak a győzelemhez, különösen a kritikus pillanatokban - zárta szavait Forray Gábor. 

 

További hír a piros-feketékkel kapcsolatban, hogy már gazdára talált 1000 ülő- és állóbérlet, ami azt jelenti hogy az ülőhelyek szinte mindegyike elkelt. A mai napon újabb 200 bérlet érkezett még, amelyekhez csütörtökön 18 és 20 óra között lehet hozzájutni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában