Labdarúgás

1 órája

Féltucat találat, egy HVSE-pont - 3-3-as döntetlent játszottak az ETO Akadémia otthonában

A labdarúgó NB III. 8, fordulójában a Haladás VSE 3-3-as döntetlent játszott az ETO Akadémia otthonában. A hazaiak a 94. percben egyenlítettek.

Pum András

Tarján Patrik védőként két gólt szerzett

Fotó: Unger Tamás

ETO Akadémia–Szombathelyi MÁV Haladás VSE 3-3 (1-2). Győr, ETO-Park, edzőpálya, 200 néző, NB III.as-labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szalai.

Haladás VSE: Horváth B. – Horváth M., Varga Cs., Vígh (Buzás, 65.), Tarján – Horváth A. (Tóth M., 54.), Szakály, Jancsó (Dezamits, 73.), Árvay – Fehér (Likerecz, 73.),  Szenczi B. (Ferencz, 46.). Edző: Szenczi Imre.

A szombathelyiek az elmúlt fordulóban megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, az Újpest II. otthonában 1-0-ra nyertek.

A győriek kezdték jobban a mérkőzést és a 8. percben vezetést is szereztek. Egy jobb oldali kontra után a középre adott labdát Kröhn lőtte 10 méterről a hálóba (1-0). Három perc múlva Árvay, 18 méterről leadott lövése suhant el kevéssel a jobb sarok mellett. A 16. percben egyenlített a Haladás VSE: Szenczi labdájával Tarján ugrott ki a jobb oldalon, majd a kifutó kapus, Kocsis mellett 14 méterről a kapu közepébe helyezett (1-1). Az egyenlítéstől feljavult a vasiak játéka, kiegyenlítődött a játék. A 30. percben egy előreívelt labdára Szenczi és a kapus rajtolt a tizenhatoson belül, ütköztek, mindketten a földre estek. A labda Tarján elé került, a védő pedig öt méterről az üres kapuba fejelt (1-2). A 42. percben Árvay 19 méterről leadott, jobb sarokra tartó lövését tolta szögletre a győri kapus.

Szünet után az 58. percben Kröhn bal oldali beadása Herczeg elé pattant, aki 12 méterről a kapu közepébe lőtt (2-2). A 67. percben ismét a vasiaknál volt az előny: Árvay ugratta ki Fehért középen, a csatár 11 méterről a jobb sarokba lőtt (2-3). Változatos volt a játék, a győriek támadtak, de a vendégek kontrái veszélyesek voltak. A játékvezető négy percet hosszabbított. A 94. percben Kiss jobb oldali szabadrúgását Mascoe hét méterről a bal felső sarokba fejelte (3-3).

A változatos, jó iramú mérkőzésen a szombathelyiek már  nem első alkalommal kaptak gólt a hajrában,  a hosszabbításban  – ezúttal két pontot veszítettek ezzel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában