Kézilabda

2024.10.11. 13:15

SZKKA: hazai pályán fogadják a Vasast

Az NB I.-es női kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában szombaton 18 órától a Haladás Sportkomplexumban fogadja az SZKKA a Vasas együttesét.

Sütő Dániel

A legutóbbi fordulóban nem tudott meglepetést okozni idegenben, a Debrecen otthonában az SZKKA gárdája, amely az első félidőben még szépen tartotta a lépést a házigazdával, szünet után viszont lelépte a jobb játékerőt képviselő DVSC Pődör Rebekáékat (32-20). Szombaton valamivel könnyebb feladat vár Bo Rudgaard alakulatára, amely az elmúlt években rendre nagy  csatákat vívott a fővárosi alakulattal. A Vasas jelenleg 11. a tabellán egy győzelemmel és három vereséggel a háta mögött. 

SZKKA
Az SZKKA fiatal tehetsége, Pődör Blanka küzdelmes meccsre számít 
Fotó: © Unger Tamás

– A múlt hétvégi mérkőzés sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük – nyilatkozta az SZKKA közösségi oldalán Pődör Blanka. – Sok hibát vétettünk támadásban és védekezésben is, de a héten azon dolgoztunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk. Nehéz és küzdelmes mérkőzésre számítunk a Vasas ellen, de nagy segítséget jelent, hogy újra hazai pályán játszhatunk szukolóink előtt. Fő célunk a bajnoki két pont itthon tartása.     

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában