Futsal

3 órája

Újabb sima Haladás-győzelem - Egy félidő elég volt

Az NB I.-es futsalbajnokság 9. fordulójában a Magyar Futsal Akadémia vendégeként gyűjtötte be a kötelező győzelmet a Haladás VSE – még hétfőn este.

Tóth Gábor

Gomes Medeiros Petterson három gólt vállalt magára

Fotó: Unger Tamás

A címvédő, listavezető HVSE természetesen esélyesként lépett pályára a bentmaradásért küzdő, légiósok nélkül játszó Magyar Futsal Akadémia vendégeként. Sérülése után Vas Ádám és Sipos Gergőp is visszatért a szombathelyi csapatba keretébe.
Magyar Futsal Akadémia–Haladás VSE 1-5 (0-5). Budapest, NB I.-es futsalmérkőzés, vezette: Szilágyi, Kovács G. (Goneth).
MFA: Nyerges – Lőrincz, Fábián, Tarpai, Módly. Csere: Tóth B. (kapus), Papp, Joó, Véghelyi, Boznánszky, Vas G., Szabó D., Szabó B., Bokor. Játékos-edző: Boznánszky Gábor.
HVSE: Alasztics – Hajmási, Dróth, Vatamaniuc-Bartha, Vas Á. Csere: Őri, Homlok (kapusok), Kovács M., Kovácsics, Knizs, Diogo, Sipps, Petterson, Rutai. Edző: Ferraz Conde Felipe.
Gólszerzők: Véghelyi (40.), ill. Kovács M. (5.), Petterson (10., 16., 17.), Diogo (17.).
A két csapat nem volt egy súlycsoportban, a gyorsabb, pontosabb, technikásabb, kapura veszélyesebb Haladás roppant magabiztosan nyert, már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát – aztán kissé talán ki is engedett.
A HVSE hazai pályán folytatja az NB I.-es futsalbajnokságot, pénteken 18.30-kor a Rubeolát fogadja – és ismét a kötelező győzelemért lép pályára.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában