Nem meglepő

2 órája

Magyar Péter öccse is segítette a börtönben ülő DK-s polgármestert (videó)

Például úgy, hogy óbudai fideszes képviselőket zaklatott.

MW

Magyar Márton

Forrás: Magyar Nemzet/ Youtube képernyőfotó

Hiába derült ki már jóval az európai parlamenti választások előtt, hogy súlyos visszaélések történhettek a baloldali vezetésű III. kerületben, Óbuda polgármestere, az azóta hivatali vesztegetéssel meggyanúsított és rács mögött ülő Kiss László mégis újrázni tudott – írja a Magyar Nemzet.

Az talán sokak figyelmét elkerülte, hogy a választások előtti időszakban a helyi baloldalt támogatta egy rejtélyes, azóta már nem aktív web- és a hozzá köthető Facebook-oldal, az Óbudai Index. 

Az oldalon rendre a Fideszt támadó és Kisséket támogató tartalmak jelentek meg a választást megelőzően, utolsó posztjukban még meg is ünnepelték Kiss László ismételt megválasztását.

A Magyar Nemzet kiderítette, hogy a weboldalt a választások előtt egy évvel hozták létre. Az archívumban megtalálható verzió alapján nem rendes hírportálként, inkább blogként működött, nincs impresszum, semmilyen kapcsolatra utaló információ, viszont az egyértelmű, hogy 

politikai tartalmú fizetett reklámokra is költöttek.

A Magyar Nemzet információi szerint az Óbudai Indexnek dolgozott Magyar Péter öccse, Magyar Márton is. Mindezt erősíti az a napilapnak a birtokába jutott videó, amiben látható, hogy Magyar Márton mikrofonnal a kezében óbudai fideszes képviselőket zaklat. Azt ugyanakkor a képviselők kérdésére nem akarta Magyar elárulni, hogy milyen portáltól érkezett és a sajtóigazolványt sem volt hajlandó felmutatni.

A teljes cikket ITT OLVASHATJA el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában