Sport

2013.10.07. 13:25

Egy góllal kapott ki a HVSE NB I/B-s női kézilabdacsapata

Nagyatád - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában elszenvedte harmadik vereségét a HVSE. A zöld-fehérek ezúttal egyetlen góllal maradtak alul.

Tóth Gábor

Rinyamenti KC Nagyatád–Haladás VSE 26-25 (15-14)

Nagyatád, 250 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Hardi, Herr.

Nagyatád: Pécsi – Bőzsöny 2, Getu 7, Nagy 5/1, Balaskó 4, Darabos 3, Polics 4. Csere: Vártok (kapus), Scheffer 1. Edző: Vártok Ákos.

HVSE: Márkus – Mayer 4/1, Németh 5, Császár 4/1, Pukler 8, Mórocz 1, Gönczöl 1. Csere: Pőcze (kapus), Jámbor 2. Edző: Bölöni Roland.

Németh Kriszta megsérült, hiányzott a Haladásból. Fotó: Horváth Csaba

Hajtós meccset játszottak, nagy csatát vívtak a felek. Szinte végig fej fej mellett haladtak a csapatok (23. perc: 11-11). Fordulás után a Haladás rukkolt elő jobb, összeszedettebb kézilabdával – lépéselőnybe is került (46. perc: 21-23). Ám Németh Kriszta megsérült, le kellett cserélni, ez alapjaiban változtatta meg a szombathelyiek támadójátékát, hosszú vasi gólcsend következett. Ezt kihasználta a házigazda. A győztes találatot két másodperccel a vége előtt, egy erősen véleményes hétméteresből szerezték meg a hazai pálya minden előnyét élvező nagyatádiak. Nem játszott jól, ám nagyot küzdött a HVSE, a döntetlenre minimum rászolgált volna. Ifi: 24-24 (11-11).

Bölöni Roland: – A sport nem mindig igazságos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!