Sport

2014.08.17. 15:10

Bíztatóan kézilabdáztak a lányok

Balatonboglár - Négycsapatos felkészülési tornát nyert a Haladás VSE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

A tavaly bronzérmet szerző Haladás VSE július 28-án kezdte meg a felkészülést a 2014/2015-ös NB I/B-s női kézilabda-bajnokságra. A Bölöni Roland által edzett csapat a napokban részt vett első felkészülési tornáján. A Balatonbogláron rendezett négycsapatos erőpróbán a HVSE 26-16-ra verte a Szent István Építők együttesét, majd 25-22-re a Mohácsot. Végül döntetlent (21-21) játszott a Vasassal. A négy NB I/B-s gárda erőpróbáját, a Vasas Kupát végül a Haladás nyerte – jobb gólaránya miatt előzte meg a Vasast.

Szombathelyi öröm a balatonboglári felkészülési torna végén. Fotó: Haladás VSE

– Az eredmény tekintetében konkrét célokat nem tűztem ki a kupára, de örülök a győzelemnek – értékelt Bölöni Roland. – Jó meccseket játszottunk, jó erőfelmérőnek bizonyult a torna, elégedett vagyok a csapattal. Félidőnként más-más felállásokban játszattam a lányokat, így mindenki kapott elég lehetőséget. A kapusaink is jó teljesítettek, az átigazolásra váró új játékosaink pedig éles helyzetben bizonyíthatták tudásukat.

A Haladás nem titkoltan azért fut neki a 2014/2015-ös szezonnak, hogy bajnoki címet szerezzen NBI/B Nyugati-csoportjában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!