Időjárás

3 órája

Ma még élvezzük ki a napsütést, mert holnaptól elromlik az idő Vas vármegyében

Mutatjuk, hogy milyen időre lehet számítani kedden vármegyénkben.

Vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

A HungaroMet előrejelzése szerint nagyrészt napos idő várható, de napközben nyugat felől egyre nagyobb területen megnövekszik, főként délutántól meg is vastagszik a fátyolfelhőzet, amely már szűrheti a napsütést. Emellett az északkeleti csücsökben átmenetileg ismét felhősebbre fordulhat az idő. Csapadék nem lesz. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon helyenként megélénkül, másutt döntően mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű. Késő estére általában 6 és 13 fok közé hűl le a levegő. A HungaroMet egyelőre nem adott ki semmilyen figyelmeztetést Vas vármegyére.

Ahogy arról beszámoltunk, hétfőn, vagyis szeptember utolsó napján fagypont alá került a hőmérséklet Szombathelyen. A kedd reggel is csípősen indult, de a folytatás már jóval kellemesebb lesz, napsütéses idő várható, közel 20 fokig is emelkedhet a hőmérő higanyszála vármegyénkben. Azt javasoljuk, hogy alaposan élvezze ki mindenki a napsütést a mai napon, mert holnaptól elromlik az idő, érkezik az eső és a lehűlés. 

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik - írja a koponyeg.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!