Kuponakció

2020.02.26. 11:30

Újra Vas Népe-bevásárlónapok

Közeleg a tavasz: március 6-a és 8-a között váltson szezont velünk!

Vas Népe

Vas Népe kupon napok, 20190913,Hajdú Ágnes ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Forrás: VN-archív/Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Ahogy azt már olvasóink megszokhatták, ahogy közeleg a szezonváltás, lapunk ismét meghirdeti a Vas Népe-bevásárlónapokat. Közeleg a tavasz, és mi ilyenkor minden évben szeretnénk megkönnyíteni olvasóink számára, hogy beszerezzék a könnyebb ruhákat, cipőket, a tavaszi sporteszközöket, a napszemüveget vagy akár az esedékes lakásfelújítás kellékeit.

A kuponakció az idén is három napig tart

Március 6. és 8. között a Family Center számos üzletében, valamint a Praktiker Áruházban vehetnek igénybe kedvezményt azok, akik a kuponfüzetünkben megtalálható valamelyik szelvényt felmutatják. A kuponfüzet az akcióban részt vevő üzletek nevével és a kedvezmény mértékével a február 29-i, szombati újsággal jut el kedves olvasóinkhoz. Találhatnak a kínálatban divatáruüzletet, cipőboltot, sportboltot és könyváruházat is.

Vas Népe kupon napok, 20190913,Hajdú Ágnes ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás
Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Kérjük, őrizzék meg a kuponokat, egy héttel később ezeket kell majd magukkal vinniük a kedvezmény igénybe vételéhez. A nagy múltra visszatekintő Vas Népe-bevásárlónapokat tavaly háromnaposra bővítettük, hogy minél többen élhessenek a kedvezményes vásárlás lehetőségével.

Az üzletek ezúttal is pénteken, szombaton és vasárnap várják a kuponnal érkezőket, így a távolabbi településekről érkező olvasóink is tudnak megfelelő időpontot az akcióban érintett üzletek, illetve a Praktiker felkeresésére. Figyeljék szombati számunkat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában