Választás 2024

2024.06.08. 13:38

Egymillió találkozás napja - Személyesen keresik fel Vasban a szavazókat a politikusok - fotók, videók - Cikkünk frissül

Találkozások a kampány hajrájában.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Egymillió Találkozás Napja Észak-Vasban – Ágh Péter: Győzzük le a háborúpártiakat!

Újabb videós összeállítást posztolt közösségi oldalán Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője az Egymillió Találkozás Napján.

Az Egymillió Találkozás Napján Hende Csaba felkereste a szombathelyi választókerület falvait

Az Egymillió Találkozás Napján a szombathelyi választókerület kisebb településeit is felkereste dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, a térség országgyűlési képviselője.

Egymillió Találkozás Napja Észak-Vasban – Ágh Péter: Van miért kiállnunk!

Sokadszorra jelentkezett be közösségi oldalán Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője az Egymillió Találkozás Napján.

V. Németh Zsolt: mi a béke mellett állunk!

Szombaton Vasváron kezdte a napot, Körmenden, majd Őriszentpéteren folytatta. Dél körül Bajánsenyén a IV. Nemzetközi Oldtimer Találkozón kérdeztük.
– Intenzív kampányidőszak vége felé tartunk, de megfejeljük az eddigi teljesítményt is az Egymillió találkozás napjával, melynek az az üzenete, hogy minden egyes találkozás egy nagyon vékony fonalat húz ember és ember közé. Hiszek abban, hogy ezeknek a szálaknak az összességével font kötelék összetart bennünket. Mindenkiben tudatosulnia kell, hogy háború és béke kérdésében döntünk, és mi a béke mellett állunk. Csak a béke, csak a Fidesz – hallottuk az országgyűlési képviselőtől, aki a választások hetében telefonon és személyesen is beszélt a választókkal.

Egymillió Találkozás Napja Észak-Vasban - Ágh Péter: túlságosan nagy a tét

Egymillió találkozás napja, Dél-Vas Vármegyében. V. Németh Zsolt is találkozott a szavazókkal.

Mozgósít a Fidesz Szombathelyen is: szavazzanak a békére!

Az egymillió találkozás napján a Fidesz Szombathelyi Szervezeténél is buzdítják a választópolgárokat, hogy minél többen vegyenek részt a június 9-ei választáson és szavazzanak a békére. 

 

Egymillió Találkozás Napja Észak-Vasban - Ágh Péter: minden kézfogás számít

Ágh Péter, Észak-Vas Vármegye országgyűlési képviselője ismét bejelentkezett közösségi oldalán - üzenete egyértelmű.

Kondora Bálint: egymilló találkozásból egy megvan!

Vidám szombat! Egymilló találkozásból egy megvan! 👍🇭🇺 - osztotta meg Kondora Bálint a közösségi oldalán.

Egymillió Találkozás Napja Észak-Vasban - Ágh Péter: Most vasárnap csak a béke!

“Levelet hoztam” - mondja Ágh Péter a szombat reggel közzétett újabb videós bejegyzésben, amelyen az látható: lakásról házra csenget és kopogtat mindenkit arra buzdítva: “mutassuk meg mindenkinek, mekkora győzelem lesz!” 

Majthényi László: mi is kivesszük a részünket az Egymillió Találkozásból!

Egymillió Találkozás Napja Észak-Vasban: ezúttal képgalériával jelentkezett be Ágh Péter

Szombaton délelőtt egy színes képgalériát tett közzé közösségi oldalán, mellette a következő sorok olvashatóak: “Egymillió találkozás ma szerte az országban és még több az egész héten. A tét világos: Háború vagy béke? Vasárnap szavazzunk a békére, szavazzunk a Fideszre!” 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában