Aktuális

2024.08.31. 09:00

SZOVA: fontos és aktuális hírek

Tófürdő, Kalandváros, zöldhulladék – aktuális tudnivalók. Itt vannak a SZOVA ősz eleji hírei.

Gombos Kálmán

A Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási NZRt. (SZOVA) tájékoztat fontos hírekről.

SZOVA: Tófürdő

Értesítik a városban és környékén élőket, hogy az üzemeltetésében álló Tófürdő szeptember 1-jén bezárja kapuit. Mivel az előttünk álló hétvégén sem várható a hőség enyhülése, bizonyára sokan kihasználják még az utolsó napok adta lehetőséget. Azaz: strandra fel, még utoljára – élvezzük ki a nyár utolsó alkalmait!

Kalandváros

Tájékoztatnak arról is, hogy a (szintén hozzájuk tartozó) Kalandváros szeptember 1-től átáll az őszi nyitvatartásra. Eszerint minden nap 09:00-től 18:00-ig várják a kicsiket és szüleiket, kísérőiket az ország legnagyobb szabadtéri játszóparkjában.

Szelektív- és zöldhulladékgyűjtés

A SZOVA munkatársai szeptembertől – teszt jelleggel – az eddigiektől eltérően már nemcsak havi egyszer, hanem havi két alkalommal végeznek szelektív- és zöldhulladékgyűjtést az alábbi utcákban:

Arany János u., Dózsa György u., Esze Tamás u., Falunagy u., Fürdő u., Gagarin u., Géfin Gyula u., Gotthárd u., Gömör u., Halastó u., Hattyú u., Homok u., II. János Pál Pápa krt., Jégpince u. 4-ig, Jókai Mór u., Gagarin u. - Kálvária u. között (2-32-ig), József Attila u., Kálvária u., Káptalan u., Kétrózsa köz, Kulcsár I. u., Kunos Endre u., Nótárius u., Óperint u., Péterffy Sándor u., Reviczki Gy. u., Sárosi Gyula u., Sorokmajor u., Szent László Király u., Színyei Merse Pál u., Tompa Mihály u., Vidos J. u., Vikárius u.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában