Választást tartottak

2 órája

Cseri József a vasi kereskedelmi és iparkamara elnöke

Csütörtökön tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, amelyen 27 év után új elnököt választottak.

Vaol.hu

Korábban megírtuk, huszonhét év után új elnöke lesz a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarának.  

Cseri József a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke
Cseri József a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke

A gazdasági kamarákról szóló törvényben meghatározottak szerint a gazdasági kamaráknál négyévente választásokat kell tartani. A választott testületek négyéves ciklusa idén járt le. A 2024. évi Vas vármegyei kamarai választáson a kamarában rendben regisztrált vállalkozások tagozatonként megválasztották küldötteiket a kamara küldöttgyűlésébe. A kamarai tagok emellett megválasztották a tagozatok elnökét és elnökségét, valamint az országos küldötteket, a kamarai bizottságok tagjait. 

A csütörtök délután zajló tisztújító küldöttgyűléssel zárult le a 2024. évi kamarai választás a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában.  

A kamara új elnöke Cseri József lett, aki az elmúlt években a Kereskedelmi tagozat elnökeként segítette a szervezet munkáját.  

 

Kovács Vince leköszönő elnök 27 éven át szolgálta a VMKIK-t. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában