Elismerés

4 órája

Gyógyszerész, akit elismernek a szakmában: díjat vehetett át dr. Hadnagy Ádám

Újabb jelentős elismerésben részesült dr. Hadnagy Ádám. Az Egerben megrendezett konferencián vehette át a különdíjról szóló oklevelet a körmendi gyógyszerész, aki tavaly a Richter Érdemérmet kapta meg.

Horváth Zoltán Szabolcs

Fotó: Elixír Patika

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara 2024-ben  14. alkalommal írt ki pályázatot az Év gyógyszerésze cím elnyerésére. Ennek eredményhirdetésére egy egri konferencián került sor. Körmendi a siker: a különdíjat  dr. Hadnagy Ádám  gyógyszerész vehette át. 

gyógyszerész
Dr. Hadnagy Ádám körmendi gyógyszerész
Forrás: Elixír Patika

- Nagy elismerésnek tartom ezt, ami kifejezetten jól esett. Sokat dolgoztam a pályázaton, így nagy öröm ez a siker. Pozitív visszajelzés a munkámmal kapcsolatban, ami a jövőre nézve is energiát ad. Bízom abban, hogy mind a betegek, mind pedig a kollégáim jó véleménnyel vannak rólam. 

Ő az első gyógyszerész, aki megkapta a Richter Éremérmet

Tavaly első gyógyszerészként kaptam meg a Richter Érdemérmet a prevencióról szóló pályázati anyagomnak köszönhetően. Így tényleg jó idők járnak rám – fogalmazott dr. Hadnagy Ádám, aki gyógyszerészi munkája mellett tagja Körmend város képviselő-testületének is, így pedig több területen is helyt kell állnia. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában