Játék és tanulás

2024.10.10. 07:00

Borulásszimulátor és részeg szemüveg - ilyen volt a Közlekedésbiztonsági Nap Celldömölkön

Tavaly nagy sikert aratott, idén is megrendezték. Mintegy 750 tanuló és óvodás látogatott ki a Közlekedésbiztonsági Nap programjaira Celldömölkön.

Vaol.hu

A Közlekedésbiztonsági Nap Celldömölk Város Önkormányzata, a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár, a Magyar Autóklub és a Celldömölki Rendőrkapitányság szervezésében, a Celldömölki Mentőállomás, a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltóság, a Magyar Vöröskereszt Celldömölki Alapszervezete, a 112-es Segélyhívó Központ és a Vas Vármegyei Rendőrfőkapitányság közreműködésével valósult meg.  A résztvevőket Nagy Zoltán köszöntötte. 

Közlekedésbiztonsági Nap Celldömölkön
Közlekedésbiztonsági Nap Celldömölkön

Közlekedésbiztonsági Nap: játék és tanulás egyben 

A nagyobbak kipróbálhatták a borulásszimulátort, valamint KRESZ-versenyen mérhették fel tudásukat, de a 112-es hívást imitáló „szimulációs játékban” is felmérhették, hogyan reagálnának egy baleset esetén. A kicsiket többek között KRESZ-pálya, részeg szemüveg és közlekedésbiztonsági filmek várták, valamint a hivatásos szervek által megtekinthették a szolgálati járműveket is. 

Közlekedésbiztonsági Nap Celldömölkön: nagy élmény volt a gyerekeknek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában