Születésnap

2 órája

A 95 éves Németh Jánost köszöntötték Vasszilvágyon

Németh János 1929. október 18-án született Alsószilvágyon, azóta ott lakik. A napokban 95. születésnapja alkalmából köszöntötték.

Vaol.hu

Nagy szeretetben nevelték fel gyermekeiket feleségével, Magdus nénivel, aki most is biztos, hű társa a mindennapokban. Négy gyermeke közül három él már csak, de ők napi rendszerességgel hazatérnek a vasszilvágyi szülői házba. Öt unoka és hat dédunoka aranyozza be napjait. Nagyon örül, hogy úgy adta a sors, hogy a közelében lakik a család, szeretettel, gondoskodással veszik körül, tudtuk meg János bácsiról, akinek egyik fontos időtöltése a mai napig a focimeccs-nézés, kedvenc csapata a Ferencváros

Vasszilvágyon Németh Jánost köszöntötték
Vasszilvágyon Németh Jánost köszöntötték
Fotó: VN

Kilencvenötödik születésnapja alkalmából Németh Tibor polgármester és Számedli Cecília Éva jegyző személyesen köszöntötték. Az idős embernek átadták a miniszterelnök üdvözlő emléklapját is. Újonnan választották meg polgármesternek a faluban Németh Tibort, és mint mondja, egyik első és szép feladata, megtiszteltetés volt számára a köszöntés. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában