Kosárlabda

2023.12.02. 20:57

Kocsis Tamás: Mindenki nagy akarással, fegyelmezetten játszott

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata hazai pályán 94-70-es kiütéses győzelmet aratott a Kecskemét gárdája ellen. A vendégek edzője szerint minden tekintetben alárendelt szerepet játszottak.

Sütő Dániel

Forrás: Szendi Péter

Kocsis Tamás, az Egis Körmend vezetőedzője: - Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményhez, mindenki nagy akarással és fegyelmezetten játszott, a vártnál magabiztosabb győzelmet arattunk. Különösen annak örülök, hogy a fiatalok is több percet tölthettek a pályán, köszönöm a Kecskemét szakmai stábjának, hogy partnerek voltak ebben.

Forray Gábor, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: - A mai teljesítményünk nem érdemel különösebb elemzést, hiszen minden tekintetben alárendelt szerepet játszottunk. Csak az lehet pozitívum, hogy a fiataljaink is több lehetőséget kaphattak a bizonyításra. A hat százalékos tripla mutatónk sok mindent elárul a dobóformánkról, de a védekezésünkre sem lehetünk büszkék.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában