Kommentek

2024.06.24. 18:24

"A döntőben te rúgd a győztes gólunkat!" - Ezt üzenik olvasóink Varga Barnabásnak

Vaol.hu

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A skótok elleni mérkőzés 67. percében a vasi származású Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a skót kapussal történt ütközés után. Hosszú percekig ápolták a pályán, és végül hordágyon vitték kórházba. Később kiderült, a szentpéterfai futballista többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett – hétfőn délután meg is kellett műteni. Ami azt jelenti, hogy számára véget ért az Eb – sőt, hosszabb kihagyás vár rá.

Hétfőn a vaol.hu közösségi oldalán feltettük a kérdést olvasóink számára. Ők mit üzennének a súlyosan megsérült vasi játékosnak? Nem kérdés, vasárnap este a pályán lezajló jeleneteket nem csak a vasiak, hanem az egész ország lélegzetvisszafojtva figyelte. Kommentszekciónkban is rengeteg ember kívánt jobbulást és mielőbbi felépülést Varga Barnabásnak. Volt, aki a magyar futballért végzett munkáját köszönte neki, volt aki a meccs hősének nevezte a játékost. Egy szombathelyi nagymama pedig kisunokája jókívánságait tolmácsolta. 

A hétfői műtét híre egyben azt is jelenti, hogy Varga Barnabás valószínűleg már nem léphet pályára az Eb során, de volt olyan kommentelő, aki azt kívánta neki, a győztes gól az övé legyen a döntőben.

A mérkőzés közben a szentpéterfai kedvenc sérülését sokak megkönnyezték: mielőbbi gyógyulást kívánnak neki és visszavárják a falubeliek is. Lapunk a baleset másnapján a válogatott játékos szülőfalujában is járt.

Megtudtuk azt is, hogy Barnabás vasárnap este még abban a hitben volt, majd maszkban futballozik, ha továbbjut a csapat – a műtét híre azonban alaposan letörte... A magyar-skót mérkőzésen természetesen több péterfai drukker is volt, tőlük kérte el Dárdai Márton a szentpéterfai futballcsapat „hivatalos”  szurkolói sálját – amit feltartva a válogatott csapattársak Barninak üzentek, kitartást, jobbulást kívánva!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában