Labdarúgás

2024.06.08. 18:19

Wayne Rooney Szombathelyen! - fotók

A korábbi angol klasszis, Wayne Rooney fia a Manchester United U11-es csapatával a IV. Király Ferenc nemzetközi utánpótlás labdarúgó emléktornán vesz részt. Az angol klasszis pedig a hétvégét Szombathelyen tölti.

Pum András

Rooney fia a Manchester United U11-es csapatában futballozik

Fotó: Unger Tamás

Illusztris vendége van Szombathelynek: a Király Sportlétesítményben zajló IV. Király Ferenc utánpótlás labdarúgó-emléktornát a helyszínen nézi végig a Manchester United korábbi klasszis csatára, Wayne Rooney.  A most 38 éves egykori kiváló futballista az angol válogatottban 120 mérkőzésen 53 gólt szerzett. Klubszinten az Evertonban, a Manchester Unitedben, a DC Unitedben és a Derby Countyban is futballozott - ötször nyert Premier Legaue-t, egyszer pedig Bajnokok Ligáját. Edzőként a Derby County, a DC United, a Birmingham City együttesében dolgozott - két hete nevezték ki az angol másodosztályban, azaz a Championshipben szereplő Plymouth Argyle vezetőedzőjének.

Rooney magánemberként, szülőként érkezett a szombathelyi tornára: egyik fia, Klay, a viadalon részt vevő Manchester United U11-es együttesében futballozik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában