Babits Ferencre emlékeztek

2024.07.03. 13:50

Száz éves a Csákánydoroszlói KSE - kispályás labdarúgótornával ünnepelték meg

Remekül sikerült kispályás futballtornával emlékezett meg alapításának 100. évfordulójáról a Csákánydoroszlói KSE – egyben lezajlott a hagyományos Babits Ferenc Emléktorna.

Tóth Gábor

A Haladás VSE tornagyőztes öregfiúkcsapa

Fotó: VN/HVSE

Délelőtt kilenc csapat vett részt a nyílt mezőny küzdelmeiben, és négy csapat versengett az U9-es korosztály tornáján. Délután pedig az üregfiúk léptek pályára – itt hat gárda alkotta a mezőnyt.

Az U9-es tornát a Nádasd nyerte meg, megelőzve a házigazda Csákánydoroszló együttesét, a harmadik és a negyedik helyen pedig a Körmend két csapata osztozott.

Fotó: VN

A nyílt mezőny kispályás tornáján a Jugend diadalmaskodott. Úgy, hogy a döntőben büntetőpárbaj után gyűrte le a Black Gold együttesét. A bronzérmet az Úgyvan gárdája gyűjtötte be.

A tornagyőztes Jugen névsora: Kalmár Gábor, Kopfer Gábor, Meskó Erik, Meskó Márk, Nagy Zsombor, Koronczai Erik, Burka Balázs, Urbán Milán, Németh Marcell, Rejtli Kornél. 

Az öregfiúknál a Haladás VSE gyűjtötte be az aranyérmet. Érdekesség, hogy a fináléban szintén büntetőpárbajjal múlta felül a Szentgotthárdot (a gotthárdi csapat csere nélkül küzdötte végig a tornát). Harmadikként a Nagyrákos végzett.

Fotó: VN

A tornagyőztes Haladás VSE névsora: Gyimesi Máté, Horváth Róbert, Subicz Gábor, Halmosi Péter, Lengyel Miklós, Bori Gábor, Tancsics Zsolt, Béke Gabor, Németh Balázs játékosok, Táncsics András csapatvezető, Sebestyén Péter elnök.

A szervezők köszönik a részvételt mindenkinek!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában