Kosárlabda

2024.08.26. 14:18

Falco: marad a három saját nevelésű játékos

A Savaria Karnevál „árnyékában” három saját nevelésű játékosának hosszabbítottota meg a szerződését a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I.-es kosárcsapata. A Falco ma már edzőmeccset – zárt kapuk mögött, hazai pályán.

Tóth Gábor

Verasztó Péter újabb két évre írt alá a bajnokcsapathoz – ahol eddig 109 alkalommal lépett pályára. A tavalyi szezonban 34 alkalommal kapott lehetőséget Milos Konakov vezetőedzőtől. Az egyik legjobb meccsét a Pécs vendégeként játszotta: 12 perc alatt 13 pontot szerzett.

A sárga-fekete klub vezetése további két fiatal játékossal egyezett meg a közös folytatásról. Ennek megfelelően Hansen Dániel már a harmadiki szezonját kezdheti meg Falco-mezben, míg Németh Bálint a második felnőtt szezonjára készülhet.  Hansen és Németh a felnőtt csapat mellett az U21-es gárda munkáját is segíti.

A Falco a héten már edzőmeccset játszik: kedden 17 órakor az osztrák Eisenstadt gárdáját fogadja – a felek zárt kapus mérkőzést vívnak egymással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában