Kosárlabda

2024.08.28. 08:44

Két edzőmeccs után szombaton jön a II. Falco Családi és Szurkolói Nap - Ivánkát támogatják

Mozgalmas napokat él a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata: az osztrák Eisenstadt ellen lejátszotta első edzőmeccsét, pénteken a PVSK-t fogadja, szombaton pedig II. Falco Családi és Szurkolói Napot rendezi meg a klub.

Tóth Gábor

Forrás: falcokc.com

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I.-es kosárlabdacsapata. A sárga-feketék az osztrák első osztályt a tavaly a 11. helyen záró Eisenstadt gárdáját fogadták - a mérkőzést nézők nélkül, zárta kapuk mögött rendezték, jegyzőkönyvet nem tett közzé a szombathelyi élklub. De Milos Konakov vezetőedző csapata magabiztosan játszott, végig vezetve 82-56-ra (23-14, 22-19, 20-8, 17-15) nyerte meg az összecsapást.

És folytatódik a felkészülési mérkőzések sora: pénteken 18 órakor az NB I.-es újonc Pécsi VSK-Veolia lesz a vendég az Arena Savariában  -  a pécsiek elleni találkozót is zárt kapuk mögött rendezik meg.

Szombaton aztán a II. Falco Családi és Szurkolói Napon találkozhatnak kedvenceikkel sárga-fekete drukkerek - a Cosmos Home bútorbolt és a Teraszok.hu bemutatópontja melletti zöld területen (Viktória utca 3). A szurkolói nap programja egy nemes ügy köré szerveződött, Ivánkát, Ivánka családját segítik a szervezők, a szurkolók - a kisfiúról egy éve derült ki, hogy akut lymfoid leukémiában szenved, jelenleg fenntartó kezeléseket kap Budapesten. Lesz jótékonysági főzés, becsületkassza. Továbbá ugrálóvár, csillámtetkózás, táncbemutató, kosárlabdázási lehetőség várja az érdeklődőket. Lehet fotózkodni, beszélgetni a játékosokkal, a szakmai stáb tagjaival, valamint a trófeákkal - és játékos interjúk is színesítik a programot. A rendezvény - amelyet Gráczer György ügyvezető nyit meg - 14 órakor kezdődik, és a tervek szerint 18 órakor ér véget.

A II. Falco Családi és Szurkolói Napo programja.
Fotó: VN/Falco KC

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában