Labdarúgás

2024.09.07. 17:00

Vasárnap 11 órakor Újpesten a Haladás VSE

A labdarúgó NB III. Észak-nyugati csoportjának 7. fordulójában vasárnap 11 órakor a Szombathelyi MÁV Haladás VSE az Újpest FC II. vendége lesz.

Pum András

Mivel hétvégén a szombati Németország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés miatt nem rendeznek fordulót az NB I.-ben, így nem tudni, kik lesznek a visszajátszók a vasárnapi Újpest II.–Haladás VSE NB III.-as mérkőzésen az Újpest NB I.-es keretéből. 

20240807_hvsebudaors_ut (8)
Kovács Bálintot megműtötték, hosszú kihagyás vár rá Fotó: Unger Tamás

A Mundi Viktor vezetőedző irányította lila-fehérek hat bajnokin négyszer nyertek, kétszer kikaptak, 12 pontjukkal a az NB III.-as tabella 4. helyén állnak. Legutóbb 4-1-re nyertek a Gyirmót II. otthonában. Azon a meccsen nem, de előtte a Veszprém (1-2) ellen Banai Dávid védte az Újpest kapuját, Simon Krisztián és a nemrégiben igazolt francia légiós, Lacous is pályára lépett. A fővárosiak legeredményesebb játékosa Sarkadi Kristóf három találattal. 

A Szombathelyi MÁV Haladás VSE négy ponttal, a 14., kiesőhelyen tanyázik. A zöld-fehérek hat forduló alatt még nem nyertek, négy döntetlen mellett kétszer kikaptak – az elmúlt fordulóban a 90. percben szerzett találattal maradtak alul a Haladás Sportkomplexumban 2-1-re a Veszprém ellen. Szenczi Imre vezetőedző dolgát nehezíti, hogy belső védője, Kovács Bálint a héten térdműtéten esett át, Jancsó Andrást pedig a Veszprém ellen kiállította a játékvezető. Egyikükre sem számíthat Szenczi Imre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában