Sportcast

2 órája

Sportcast: A torna nagyjai és a magyar futsal válogatott Szombathelyen

A Vas Népe munkatársai ezúttal is összefoglalták, csokorba gyűjtötték a hét legfontosabb, legszínesebb sporthíreit néhány percben - ez a VAOL sportcast!

Vaol.hu

Fotó: NS/Kovács Péter

Főbb híreinkből: 

Szombathelyen a torna nagyjai: ahogy már oly sok éve, idén is Szombathely ad otthont a Waberer’s Torna Challenge Világkupának október 4-6. között.

Sergio Mullor szövetségi kapitány magyar futsal válogatottjában öt Haladás-játékos kapott helyet: Alasztics Marcell, Hadházi Sándor, Rutai Balázs, Dróth Zoltán és Vatamaniuc-Bartha Dávid. A magyar futsal válogatott október 5-6-án Szombathelyen játszik Ausztriával felkészülési mérkőzést a Haladás Sportkomplexumban.

Bajnokok Ligája: Lengyelországban nyert a Falco KC! A magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I.-es kosárlabdacsapata már zsinórban ötödik alkalommal szerepelhet a BL csoportkörében.

Felcsúton a Haladás VSE: a labdarúgó NB III. 10. fordulójában vasárnap 11 órakor a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a Puskás Akadémia II. vendége lesz.

Az újonc PVSK ellen javítana az Egis Körmend: szombaton máris javíthatnak a vasi piros-feketék, akik az újonc PVSK-t fogadják.

Magyar Atlétikai Csapatbajnokság: bennmaradt a Dobó SE, feljutott a Kőszeg. Az idei utolsó nagy hazai atlétikai megmérettetés a Magyar Atlétikai Csapatbajnokság volt, amelyet az MTK sporttelepén, a Lantos Mihály Sportközpontban rendeztek.

További részleteket, érdekességeket tudhat meg, ha meghallgatja a vaol sportcastját.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában