Rendőri intézkedések

2020.06.15. 09:15

Már megint háztartási hulladékot akartak lerakni a szombathelyi Parkerdő környékére

A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben.

vaol.hu, police.hu

Fotó: Facebook

A múlt hét elején arról számoltunk be, hogy már megint áldatlan állapotok uralkodtak a szombathelyi Parkerdő környékén. A probléma nem újdonság a vasi megyeszékhelyen, már egy ideje fennáll, és úgy tűnik, hogy nehezen akar megoldódni. A hét második felében arról tájékoztatták lapunkat, hogy a vasi rendőrök elkapták egy teherautó sofőrjét, aki háztartási hulladékot próbált lerakni a Parkerdő környékén. Akkor eljárás indult a szemetelő ellen, de úgy tűnik ez nem rettentett el másokat.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos oldalán arról számol be, hogy június 14-én, a reggeli órákban Szombathelyen, az Erdei iskola út és a Középhegyi út kereszteződésénél igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a nő egy műanyag zsákban háztartási hulladékot, valamint építési törmeléket rakott ki az út mellé. A nyomozók az 52 éves szombathelyi nőt gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Kiemelt képünk egy korábbi esettel kapcsolatban készült!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában