Hirdetés

2024.10.11. 08:02

Oxigénkamrában gyógyulhatunk, szépülhetünk

Tudja, mi történik, ha a szervezetet megkínáljuk egy extra adag éltető oxigénnel? Beindulnak a test öngyógyító folyamatai, javul a fizikai teljesítmény, a keringés, fokozódik az immunrendszer működése. A túlnyomásos oxigén terápia már Szombathelyen is elérhető, a HYPERBAR OXIGÉN kezelés hatásai rövid és hosszú távon is érvényesülnek.

PR cikk

Forrás: Hyper-Bar Oxigén Kft.

Az oxigénterápia a legkülönbözőbb problémákra jelenthet megoldást, a különböző betegségek kezelésétől a sérülések utáni regeneráción át az öregedés lassításáig. Lényege, hogy a légköri levegőnél magasabb nyomás mellett juttat nagy mennyiségű oxigént a páciens szervezetébe, amely így a test olyan szöveteihez is eljut, ahova átlagos légzés során nem. A magasabb környezeti nyomással arányosan ugyanis több oxigén oldódik fel a vérplazmában, ezért a keringés több oxigént tud eljuttatni a sejtekhez. Ezzel a módszerrel a sérült szövetek oxigénellátottsága javul, ami segíti az immunrendszert a fertőzések leküzdésében, serkenti a szövetek regenerálódását, jelentősen hozzájárulva a gyógyulási folyamatok felgyorsításához.

A szombathelyi HYPERBAR OXIGÉN tulajdonosa, Nagy János hajgyógyász párján keresztül ismerte meg a módszert, melyet a hajgyógyászatban is sikerrel alkalmaznak, s az eredmények annyira meggyőzték, hogy eladta a lakását is az ultramodern berendezés megvásárlásához. 

Azóta a pácienseink tapasztalatai megerősítettek abban, hogy jó döntés volt, a legkülönbözőbb területeken számoltak be sikersztorikról. Volt, akinek a stroke utókezelésében segített az oxigénterápia, másnak az immunrendszere vagy az alvásminősége javult drasztikus mértékben, sportolók gyógyulását gyorsította fel egy-egy sérülés után, de olyan asztmás vendégünk is volt, aki úgy érezte magát a kezelés után, mintha kicserélték volna… Azt pedig hobbisportolóként saját magamon is tapasztalom, hogy az ízületekre,regenerálódásra is milyen jó hatással van az extra oxigén, de még a bőrön is látszik a hatása!

– mondja a cégvezető.   

Forrás: Hyper-Bar Oxigén Kft.

A HYPERBAR OXIGÉN terápiának jótékony hatása van a krónikus betegségek, különösen a légző, szív- és érrendszeri betegségek kezelésére. Az oxigénnek erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van, segíthet alvászavarok, fejfájás, étvágytalanság, magas vérnyomás esetén, de lassítja az öregedési folyamatot is. Mivel serkenti a szervezet regenerálódását, sérülések esetén meggyorsíthatja a gyógyulást, és javítja a fizikai erőnlétet és a szellemi teljesítményt, csökkenti a stresszt is. 

Maga a biztonságos kezelés egy oxigénkamrában történik, amelybe belefeküdve a páciens kellemes körülmények között, relaxálva lélegezheti be az emelt koncentrációjú oxigént. A hatvanperces kezelés alkalmával 6-7 perc alatt éri el a nyomás a szükséges másfél atmoszférát – a normál légköri nyomás egy atmoszféra –, majd a légköri 21% oxigénnel szemben 37-39%-os oxigén kerül a kamra belsejébe. A kamrából kiszállva pedig úgy érezheti magát a páciens, mint aki újjászületett, s azzal a jó érzéssel térhet haza, hogy természetes úton tett valamit az egészségéért.

További információ: www.hyperbaroxigenszombathely.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában