Hirdetés

2 órája

Plazmaadás a Plasmavita oberpullendorfi központjában

A plazmaadás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni!

PR cikk

Forrás: Plasmavita Healthcare II Gmbh

Szakértők becslése szerint háromból két embernek szüksége lesz plazmából készült gyógyszerre élete során. Minden egyes plazmaadomány értékes hozzájárulást jelent az életmentő gyógyszerek előállításához.  A plazmából ugyanis több mint húsz fehérje választható ki, amik felhasználhatóak speciális orvosi célokra vagy sokoldalú gyógyszerek előállításához. Ezek alkalmazhatók súlyos sérülések kezelésére, fertőzések, mint például a hepatitisz, és a veszettség megelőzésére és kezelésére, véralvadászavarok szabályozására, súlyos égési sérülések vagy immunbetegségek esetén. Beteg és sérült emberek ezrei függenek az önkéntes donorok segítségétől.

A Plasmavita Healthcare GmbH egy modern vállalkozás, amely vérplazma kinyerésére specializálódott, így jelentős mértékben hozzájárul a plazmaalapú gyógyszerek előállításához. A Plasmavita adományozó központjai a legmodernebbek közé tartoznak Európában. Innovatív orvosi technológiát alkalmazunk, és nagy hangsúlyt fektetünk a digitalizációra, ami többek között azt jelenti, hogy központjaink papírmentesen dolgoznak.

Az oberpullendorfi plazmaadó központban magasan képzett, magyarul és németül beszélő, motivált csapat dolgozik, aki munkájával nap mint nap hozzájárul életek megmentéséhez és betegek életminőségének javításához.

Mindez azonban az Ön plazmaadománya nélkül nem lehetséges, mivel a plazma olyan pótolhatatlan nyersanyag, ami mesterségesen nem állítható elő.

Ezért renkívül fontosak a plazmadonorok, elkötelezettségük súlyos betegek számára biztosítja a szükséges, gyakran létfontosságú gyógyszereket.

Másként fogalmazva: plazmaadás nélkül nincs gyógyszer, nincs segítség, nincs terápia.

Az Ön plazmaadománya felbecsülhetetlen értékű segítségnyújtás, amelyet költségtérítéssel és rendszeres nyereményekkel köszönünk meg! További előny az Ön számára az ingyenes és rendszeres egészségügyi szűrés.

Legyen Ön is életmentő!

Szeretettel várjuk a Plasmavita oberpullendorfi központjában!

A plazmaadással kapcsolatos további információkért keresse fel honlapunkat: https://plasmavita.at/hu/home-hu/

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában