Baleset

8 órája

Horror az M1-esen! Belehalt sérüléseibe a kisbusz vezetője - frissítve

Súlyos baleset történt. Bábolna és Komárom között 91-es km-nél megállították a forgalmat - tájékoztat az Útinform.

Vaol.hu

A Bors legfrissebb információi szerint sajnos tragédiával végződött a baleset, ugyanis meghalt annak a kisteherautónak a sofőrje, aki járművével hátulról belerohant a nyerges vontatóba. Az MTI szerint a Budapest felé vezető oldalán, Ácsnál a sztráda érintett szakaszán továbbra is teljes az útzár. A police.hu oldalon a horror balesetről azt írták, hogy a 93-as kilométernél történt baleset miatt a forgalmat Ácsnál leterelik az autópályáról, visszahajtani a 85-ös kilométernél lehet.

 

Útinform
Horror: Baleset az M1-esen 

Előzmény: A rendőrség a 94-es Ács/Bábolna csomópontnál kitereli a forgalmat – írja az útinform. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy nyerges vontató és kisteherautó ütközött össze. A balesethez az ácsi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiemeltek a kistehergépkocsiból, majd áramtalanították azt. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában